2-daags Dolfinarium-arrangement

Spelen maakt gelukkig! Op nog geen 20 minuten rijden van het Golden Tulip Hotel Ampt van Nijkerk vindt u het Dolfinarium. Een uitje voor het hele gezin! Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft? Die je laten schateren van het lachen en bij wie je je geen seconde verveelt? Precies. In Harderwijk. In het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium! Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken. De hele beestenbende doet met je mee. Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen!

• 1 x Welkomstdrankje bij aankomst in het hotel
• 1 x Entreebewijs Dolfinarium Harderwijk
• Diverse wandel- en fietsroutes

Geldig van 20 februari 2016 t/m 30 oktober 2016 m.u.v. de feestdagen en is op basis van 2 personen per kamer. Aankomst op alle dagen van de week.

Wilt u gebruik maken van ons 2-daags Dolfinarium-arrangement? Neem dan contact met ons op via 033-2471616.

Arrangement Fietsvierdaagse Nijkerk

Van maandag 10 t/m donderdag 13 september organiseert de UVV Nijkerk voor de eerste keer een Fietsvierdaagse voor recreatieve fietsers met als startplaats Nijkerk. De uitgezette routes op deze vier dagen brengen u langs de mooiste plekjes in de wijde omgeving van Nijkerk. U kunt genieten van prachtige landelijke vergezichten en karakteristieke boerenhoeves. U komt door plaatsen als Spakenburg, Bunschoten, ...