• 1 x Gastronomisch 3-gangen diner (op de dag van aankomst)
• 2 dagen gebruik van fiets
• Diverse fietsroutes

Geldig van 1 januari 2016 t/m 31 december 2016 m.u.v. de feestdagen en is op basis van 2 personen per kamer. Aankomst op vrijdag of zaterdag.

Wilt u gebruik maken van ons 2-daags fietsarrangement? Neem dan contact met ons op via 033-2471616.

Arrangement Fietsvierdaagse Nijkerk

Van maandag 10 t/m donderdag 13 september organiseert de UVV Nijkerk voor de eerste keer een Fietsvierdaagse voor recreatieve fietsers met als startplaats Nijkerk. De uitgezette routes op deze vier dagen brengen u langs de mooiste plekjes in de wijde omgeving van Nijkerk. U kunt genieten van prachtige landelijke vergezichten en karakteristieke boerenhoeves. U komt door plaatsen als Spakenburg, Bunschoten, ...