Iets te vieren? Gezellig een nachtje weg?

Maak dan gebruik van onze 2-daagse dinerspecial voor slechts € 59,00 per persoon en ga gezellig een hapje eten in ons restaurant "De Baron".

• 1 x Overnachting in een standaard hotelkamer
• 1 x 3-gangen keuzediner

Checkt u uit op zondag? Dan ontvangt u van ons op basis van beschikbaarheid een lazy day en kunt u gebruik maken van de kamer en al onze faciliteiten tot 17:00.

Dit arrangement is boekbaar tot en met 30 juni 2018 m.u.v. de feestdagen op basis van 2 personen per kamer. Aankomst op alle dagen van de week.

Toeslag superior kamer: € 5,00 p.n.

Wilt u gebruik maken van ons 2-daags Dinerarrangement? Neem dan contact met ons op via 033-2471616 of mail voor uw reservering naar info@goldentulipamptvannijkerk.nl onder vermelding van 2-daags dinerarrangement".

Kerstspecial

Kerst, de gezelligste tijd van het jaar! Twee overnachtingen in een van onze superior kamers. Beide ochtenden een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Bij ontvangst in onze bar een heerlijk glas glühwein om in de stemming te komen. Voor de kleintjes is er een kop warme chocolademelk met slagroom.  Een driegangendiner voor twee personen en op 25 december een uitgebreid vijfgangendiner.

Kerstbrunch

Kerst, de gezelligste tijd van het jaar! Geniet romantisch met z'n tweeën of gezellig met de familie van een onvergetelijke Kerst bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk!

Kerstdiner

Kerst! Dat vier je met je familie, geliefde, vrienden of gezellig met het gezin. Geniet op Eerste of Tweede Kerstdag van een culinair vijfgangendiner.