033 2471616

3-daags Bridgearrangement


Bridgen in de prachtige omgeving van de Veluwe? Kom dan met uw gezelschap naar Golden Tulip Ampt van Nijkerk en geniet naast de vele uren aan de kaarttafel ook van de luxe van ons sfeervolle hotel. Onze medewerkers maken van ons hotel de perfecte locatie voor uw bridgeweekend!

Ons hotel beschikt over een ruime bridgezaal met geluidsapparatuur. Wij ontvangen u met een kopje koffie/ thee en luxe bonbons en tijdens de avond geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in ons sfeervolle restaurant. De volgende ochtend bieden wij u een uitgebreid ontbijtbuffet aan om vervolgens uw dag te vervolgen.

Na de inspannende drives kunt u gebruik maken van onze luxe spa en laten wij u bij de receptie graag de mogelijkheden van onze omgeving zien. Wij hopen u dan ook binnenkort te mogen begroeten!

Inhoud van het arrangement:

• 2 x Overnachting in een Superior hotelkamer
• 2 x Uitgebreid ontbijtbuffet
• Ontvangst met koffie/thee en luxe bonbons
• 2 x 3-gangen diner
• Gratis bridgezaal
• Gebruik van een geluidsset inclusief één handmicrofoon
• Zoutjes en nootjes op tafel gedurende de bridgedrive
• Gebruik van zwembad, sauna en Turks stoombad
• Gratis gebruik van internet (WIFI) en parkeren

Geldig van 5 april 2016 t/m 31 december 2016 m.u.v. de feestdagen en op basis van 2 personen per kamer. Aankomst op alle dagen van de week.

Opties:
Toeslag 1-persoons kamer: € 12,50 p.k.p.n.

Wij informeren u graag over de bezienswaardigheden in de omgeving.

Wilt u gebruik maken van ons 3-daags bridgearrangement? Neem contact met ons op via 033-2471616.

Vanaf 159,00 per persoonOnze voordelige arrangementen:

Sorteer op
Vanaf 89,00 per persoon Bekijk

3-daags Fietsarrangement


Verken de omgeving van Nijkerk op de fiets! Fiets kilometers over de dijk langs de prachtige Randmeren naar Bunschoten-Spakenburg of strand Nulde. Geniet van de uitgestrekte bossen ten oosten van Nijkerk óf ga op de fiets naar de historische stad Amersfoort.
Vanaf 109,00 per persoon Bekijk

3-daags Dinerarrangement


Iets te vieren? Gezellig een nachtje weg? Maak dan gebruik van onze 2-daagse dinerspecial voor slechts € 59,00 per persoon en ga gezellig een hapje eten in ons restaurant "De Baron".
Vanaf 119,00 per persoon Bekijk

4-daags Halfpension Arrangement


Laat u heerlijk culinair verwennen in ons Restaurant "de Baron", waarin u op op alle dagen kunt genieten van een 3-gangendiner, uitgebreid ontbijtbuffet en gebruik van onze wellnessfaciliteiten. 
Vanaf 114,00 per persoon Bekijk

3-daags Voorjaarsspecial


Heerlijk 3 dagen genieten! Wij ontvangen u bij aankomst met een kopje koffie of thee. U zult heerlijk tot rust komen tijdens de overnachting op onze onlangs gerenoveerde kamers en iedere ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Tevens zal u gaan genieten op de eerste avond van een driegangendiner.  Wat bieden wij nog meer? Gratis wifi  Zwembad, sauna en Turk stoombad Gratis parkeren Diverse ...
Vanaf 174,00 per persoon Bekijk

4-daags Voorjaarsspecial


4 dagen volop genieten!  Wij ontvangen u bij aankomst met een kopje koffie of thee. U zult heerlijk tot rust komen tijdens de overnachting op onze onlangs gerenoveerde kamers en iederen ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Tevens geniet u op twee avonden van een uitgebreid driegangendiner in ons restaurant.  Wat bieden wij nog meer?   Gratis wifi  Zwembad, sauna en Turks stoombad Gratis ...
© 2019 Hotel Golden Tulip Ampt van Nijkerk