033 2471616

3-daags Bridgearrangement


Bridgen in de prachtige omgeving van de Veluwe? Kom dan met uw gezelschap naar Golden Tulip Ampt van Nijkerk en geniet naast de vele uren aan de kaarttafel ook van de luxe van ons sfeervolle hotel. Onze medewerkers maken van ons hotel de perfecte locatie voor uw bridgeweekend!

Ons hotel beschikt over een ruime bridgezaal met geluidsapparatuur. Wij ontvangen u met een kopje koffie/ thee en luxe bonbons en tijdens de avond geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in ons sfeervolle restaurant. De volgende ochtend bieden wij u een uitgebreid ontbijtbuffet aan om vervolgens uw dag te vervolgen.

Na de inspannende drives kunt u gebruik maken van onze luxe spa en laten wij u bij de receptie graag de mogelijkheden van onze omgeving zien. Wij hopen u dan ook binnenkort te mogen begroeten!

Inhoud van het arrangement:

• 2 x Overnachting in een Superior hotelkamer
• 2 x Uitgebreid ontbijtbuffet
• Ontvangst met koffie/thee en luxe bonbons
• 2 x 3-gangen diner
• Gratis bridgezaal
• Gebruik van een geluidsset inclusief één handmicrofoon
• Zoutjes en nootjes op tafel gedurende de bridgedrive
• Gebruik van zwembad, sauna en Turks stoombad
• Gratis gebruik van internet (WIFI) en parkeren

Geldig van 5 april 2016 t/m 31 december 2016 m.u.v. de feestdagen en op basis van 2 personen per kamer. Aankomst op alle dagen van de week.

Opties:
Toeslag 1-persoons kamer: € 12,50 p.k.p.n.

Wij informeren u graag over de bezienswaardigheden in de omgeving.

Wilt u gebruik maken van ons 3-daags bridgearrangement? Neem contact met ons op via 033-2471616.

Vanaf 159,00 per persoonOnze voordelige arrangementen:

Sorteer op
Vanaf 69,00 per persoon Bekijk

Lentedeal


Er even tussenuit? Boek dan nu onze voordelige winterpakker en verblijf twee nachten bij ons voor de prijs van € 69,00 per persoon.
Vanaf 119,00 per persoon Bekijk

3-daags Halfpension Arrangement


Laat u heerlijk culinair verwennen in ons Restaurant "de Baron", waarin u twee avonden uw eigen driegangen diner kunt samenstellen vanaf onze uitgebreide a la carte kaart.
Vanaf 129,00 per persoon Bekijk

Zomer vroegboekactie 4=3


De zomer lijkt nog ver weg, maar u kunt nu al voordelig uw verblijf bij ons boeken voor een verblijf tussen 1 juni en 30 september 2018 voor slechts € 129,- per persoon.    
Vanaf 59,00 per persoon Bekijk

2-daags Dinerarrangement


Iets te vieren? Gezellig een nachtje weg? Maak dan gebruik van onze 2-daagse dinerspecial voor slechts € 59,00 per persoon en ga gezellig een hapje eten in ons restaurant "De Baron".
© 2018 Hotel Golden Tulip Ampt van Nijkerk