3-daags Bridgearrangement

Bridgen in de prachtige omgeving van de Veluwe? Kom dan met uw gezelschap naar Golden Tulip Ampt van Nijkerk en geniet naast de vele uren aan de kaarttafel ook van de luxe van ons sfeervolle hotel. Onze medewerkers maken van ons hotel de perfecte locatie voor uw bridgeweekend!

Ons hotel beschikt over een ruime bridgezaal met geluidsapparatuur. Wij ontvangen u met een kopje koffie/ thee en luxe bonbons en tijdens de avond geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in ons sfeervolle restaurant. De volgende ochtend bieden wij u een uitgebreid ontbijtbuffet aan om vervolgens uw dag te vervolgen.

Na de inspannende drives kunt u gebruik maken van onze luxe spa en laten wij u bij de receptie graag de mogelijkheden van onze omgeving zien. Wij hopen u dan ook binnenkort te mogen begroeten!

• Ontvangst met koffie/thee en luxe bonbons
• 2 x 3-gangen diner
• Gratis bridgezaal
• Gebruik van een geluidsset inclusief één handmicrofoon
• Zoutjes en nootjes op tafel gedurende de bridgedrive

Geldig van 5 april 2016 t/m 31 december 2016 m.u.v. de feestdagen en op basis van 2 personen per kamer. Aankomst op alle dagen van de week.

Toeslag 1-persoons kamer: € 12,50 p.k.p.n.

Wilt u gebruik maken van ons 3-daags bridgearrangement? Neem contact met ons op via 033-2471616.

Arrangement Fietsvierdaagse Nijkerk

Van maandag 10 t/m donderdag 13 september organiseert de UVV Nijkerk voor de eerste keer een Fietsvierdaagse voor recreatieve fietsers met als startplaats Nijkerk. De uitgezette routes op deze vier dagen brengen u langs de mooiste plekjes in de wijde omgeving van Nijkerk. U kunt genieten van prachtige landelijke vergezichten en karakteristieke boerenhoeves. U komt door plaatsen als Spakenburg, Bunschoten, ...