Lentedeal

Er even tussenuit? Boek dan nu onze voordelige winterpakker en verblijf twee nachten bij ons voor de prijs van € 69,00 per persoon.

• 2 x Overnachting in een standaard hotelkamer

Dit arrangement is boekbaar tot en met 30 juni 2018 m.u.v. de feestdagen op basis van 2 personen per kamer. Aankomst op alle dagen van de week.

Toeslag superior kamer: € 5,00 p.n.

Wilt u gebruik maken van onze voordelige lentedeal? Neem dan contact met ons op via 033-2471616 of mail uw reservering naar info@goldentulipamptvannijkerk.nl onder vermelding van de "lentedeal".

Kerstspecial

Kerst, de gezelligste tijd van het jaar! Twee overnachtingen in een van onze superior kamers. Beide ochtenden een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Bij ontvangst in onze bar een heerlijk glas glühwein om in de stemming te komen. Voor de kleintjes is er een kop warme chocolademelk met slagroom.  Een driegangendiner voor twee personen en op 25 december een uitgebreid vijfgangendiner.

Kerstbrunch

Kerst, de gezelligste tijd van het jaar! Geniet romantisch met z'n tweeën of gezellig met de familie van een onvergetelijke Kerst bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk!

Kerstdiner

Kerst! Dat vier je met je familie, geliefde, vrienden of gezellig met het gezin. Geniet op Eerste of Tweede Kerstdag van een culinair vijfgangendiner.