Bruidsarrangement

Maak de mooiste dag van uw leven tot een onvergetelijke en overnacht in onze luxe Bruidskamers met openhaard, jacuzzi en terras.

• Overnachting in een luxe Bruidskamer met jacuzzi
• Champagne, rozeblaadjes op bed en hapjes op de kamer
• Uitgebreid ontbijtbuffet op bed
• Late check-out

Geldig van 1 januari 2016 t/m 31 december 2016 m.u.v. de feestdagen. Aankomst op alle dagen van de week.

Wilt u gebruik maken van ons Bruidsarrangement? Neem dan contact met ons op via 033-2471616.

Arrangement Fietsvierdaagse Nijkerk

Van maandag 10 t/m donderdag 13 september organiseert de UVV Nijkerk voor de eerste keer een Fietsvierdaagse voor recreatieve fietsers met als startplaats Nijkerk. De uitgezette routes op deze vier dagen brengen u langs de mooiste plekjes in de wijde omgeving van Nijkerk. U kunt genieten van prachtige landelijke vergezichten en karakteristieke boerenhoeves. U komt door plaatsen als Spakenburg, Bunschoten, ...