Bruidsarrangement

Maak de mooiste dag van uw leven tot een onvergetelijke en overnacht in onze luxe Bruidskamers met openhaard, jacuzzi en terras.

• Overnachting in een luxe Bruidskamer met jacuzzi
• Champagne, rozeblaadjes op bed en hapjes op de kamer
• Uitgebreid ontbijtbuffet op bed
• Late check-out

Geldig van 1 januari 2016 t/m 31 december 2016 m.u.v. de feestdagen. Aankomst op alle dagen van de week.

Wilt u gebruik maken van ons Bruidsarrangement? Neem dan contact met ons op via 033-2471616.

Kerstspecial

Kerst, de gezelligste tijd van het jaar! Twee overnachtingen in een van onze superior kamers. Beide ochtenden een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Bij ontvangst in onze bar een heerlijk glas glühwein om in de stemming te komen. Voor de kleintjes is er een kop warme chocolademelk met slagroom.  Een driegangendiner voor twee personen en op 25 december een uitgebreid vijfgangendiner.

Kerstbrunch

Kerst, de gezelligste tijd van het jaar! Geniet romantisch met z'n tweeën of gezellig met de familie van een onvergetelijke Kerst bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk!

Kerstdiner

Kerst! Dat vier je met je familie, geliefde, vrienden of gezellig met het gezin. Geniet op Eerste of Tweede Kerstdag van een culinair vijfgangendiner.