Kerstdiner

Kerst! Dat vier je met je familie, geliefde, vrienden of gezellig met het gezin.

Geniet op Eerste of Tweede Kerstdag van een culinair vijfgangendiner.

Onze keuken bereidt voor u een feestelijk en culinair vijfgangendiner. Ons enthousiaste bedieningsteam serveert u graag de juiste wijn bij het juiste gerecht onder het genot van live pianomuziek.

Uiteraard is er voor de kleintjes een aangepast kindermenu en houden wij rekening met uw dieetwensen.

Volwassenen € 47,50 per persoon, kinderen van 3 tot en met 7 jaar € 15,00 en kinderen van 8 tot en met 12 jaar € 25,00.

Laat u heerlijk culinair verwennen in ons Restaurant "de Baron", waarin u op op alle dagen kunt genieten van een 3-gangendiner, uitgebreid ontbijtbuffet en gebruik van onze wellnessfaciliteiten.