033 2471616

Kerstspecial


Kerst, de gezelligste tijd van het jaar!

  • Twee overnachtingen in een van onze superior kamers.
  • Beide ochtenden een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.
  • Bij ontvangst in onze bar een heerlijk glas glühwein om in de stemming te komen. Voor de kleintjes is er een kop warme chocolademelk met slagroom. 
  • Een driegangendiner voor twee personen en op 25 december een uitgebreid vijfgangendiner.

Wij ontvangen u graag op 24 of 25 december. Vanaf 14:00 is uw kamer gereed en kunt u bij ons inchecken!

Vier kerst bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk! 

€ 189,00 per persoon. 

De eenpersoonstoeslag is € 35,00 per nacht. 

 

Reserveren kan via 033 247 16 16 of door te mailen naar receptie@goldentulipamptvannijkerk.nl 

Vanaf 189,00 per persoonOnze voordelige arrangementen:

Sorteer op
Vanaf 89,00 per persoon Bekijk

3-daags Fietsarrangement


Verken de omgeving van Nijkerk op de fiets! Fiets kilometers over de dijk langs de prachtige Randmeren naar Bunschoten-Spakenburg of strand Nulde. Geniet van de uitgestrekte bossen ten oosten van Nijkerk óf ga op de fiets naar de historische stad Amersfoort.
Vanaf 109,00 per persoon Bekijk

3-daags Dinerarrangement


Iets te vieren? Gezellig een nachtje weg? Maak dan gebruik van onze 2-daagse dinerspecial voor slechts € 59,00 per persoon en ga gezellig een hapje eten in ons restaurant "De Baron".
Vanaf 119,00 per persoon Bekijk

4-daags Halfpension Arrangement


Laat u heerlijk culinair verwennen in ons Restaurant "de Baron", waarin u op op alle dagen kunt genieten van een 3-gangendiner, uitgebreid ontbijtbuffet en gebruik van onze wellnessfaciliteiten. 
Vanaf 114,00 per persoon Bekijk

3-daags Voorjaarsspecial


Heerlijk 3 dagen genieten! Wij ontvangen u bij aankomst met een kopje koffie of thee. U zult heerlijk tot rust komen tijdens de overnachting op onze onlangs gerenoveerde kamers en iedere ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Tevens zal u gaan genieten op de eerste avond van een driegangendiner.  Wat bieden wij nog meer? Gratis wifi  Zwembad, sauna en Turk stoombad Gratis parkeren Diverse ...
Vanaf 174,00 per persoon Bekijk

4-daags Voorjaarsspecial


4 dagen volop genieten!  Wij ontvangen u bij aankomst met een kopje koffie of thee. U zult heerlijk tot rust komen tijdens de overnachting op onze onlangs gerenoveerde kamers en iederen ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Tevens geniet u op twee avonden van een uitgebreid driegangendiner in ons restaurant.  Wat bieden wij nog meer?   Gratis wifi  Zwembad, sauna en Turks stoombad Gratis ...
© 2019 Hotel Golden Tulip Ampt van Nijkerk