Kerstspecial

Kerst, de gezelligste tijd van het jaar!

• Twee overnachtingen in een van onze superior kamers.
  • Beide ochtenden een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.
  • Bij ontvangst in onze bar een heerlijk glas glühwein om in de stemming te komen. Voor de kleintjes is er een kop warme chocolademelk met slagroom.
  • Een driegangendiner voor twee personen en op 25 december een uitgebreid vijfgangendiner.

Wij ontvangen u graag op 24 of 25 december. Vanaf 14:00 is uw kamer gereed en kunt u bij ons inchecken!

Vier kerst bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk!

€ 189,00 per persoon.

De eenpersoonstoeslag is € 35,00 per nacht.

Reserveren kan via 033 247 16 16 of door te mailen naar receptie@goldentulipamptvannijkerk.nl

Laat u heerlijk culinair verwennen in ons Restaurant "de Baron", waarin u op op alle dagen kunt genieten van een 3-gangendiner, uitgebreid ontbijtbuffet en gebruik van onze wellnessfaciliteiten.